Tuesday, September 29, 2009

Teisipäev 29-09-09

Kolisime!

Üllatus üllatus internet ikka sakib! Korteri peale on 480mb kiiret netti kuus ja sealt edasi tiguaeglane. Aru ma ei taipa mis teema neil austraallastel selle netiga on – pange lõpuks ometi need postid püsti ja wireless igale poole – no kui raske see saab olla.

Viskasime kotid üle ukse, sõlmisime lepingu ja uuesti linna peale. Taaskord kammisin läbi ühe linna baaride restoranide piirkonna Fitzroy Brunswick St.

Jagasin küll numbrilt vähem CV-sid aga ühte pitsakohta kutsuti õhtuks ennast näitama ikkagi. Pitsa seal ja kaasa - kuskil 30 kohta sees ja 10 väljas. Pitsa valmistatakse sinu nina all ja küpseb lahtises puuküttega ahjus. Ei midagi uhket aga võrreldes egiptlastega aste kõrgemale.

Koha omanik Nabil ütles, et ma võtku sõber kaasa ja ta teeb mulle maailma parima pizza. Brit jõudis siis tunnike hiljem kohale, võtsime istet ja sõime hiiglasliku pizza õhtusöögiks ja ostsime klaasi veini juurde, et kolimist tähistada. Magustoiduks võtsime koduteel kahepeale topsi jäätist, kolme maitsega kombo, mmm nii maitsev oli – tiramisu, karamell ja hapu laim!

Tegime mõlemad Brituga oma 10000 sammu ära, jagasime CV-sid ja õhtupoolikul saime korteris kokku, et ennast veidikene rohkem sisse seada. Alustuseks küürisime toa puhtaks – ütleme nii, et mõnele võis tõesti tunduda, et tuba oli puhas ja korras. Meie koristamisfriikide silmi aga ämblikuvõrkude ja tolmukorra puhul kinni pigistada polnud võimalik. Otsisime välja kõik puhastusvahendid mis korteri peale leida oli – Brit tõi poest tolmulappe ja hakkasime küürima. Pilt on nüüd ikka kõvasti parem! Homme kavatseme mõned lõhnaküünlad osta ja 2 pokaali, et saaks mõnel õhtul klaasikese veini juua.

1 comment:

  1. okou, jäin tänu teie blogi lugemisele ülleka ja triinu teidile hiljaks ;)
    lahedad olete.....olen teie suur fänn :)
    nüüd seiklustest tagasi ja päris purjakil..............

    ReplyDelete