Thursday, September 17, 2009

Mis mõttes?

Kas Eestis on ka internet ja aeg nii kalliks läinud? Meie siin kalli raha eest maksame ja muudkui kirjutame ja hoolitseme, et kodused ikka meie tegemistega kursis oleksid...aga vastu ei saa mitte midagi?

Peale Steveni ja Antsu pole meile keegi kirjutanud, ega meie blogi kommenteerinud. Pole aus, mina ka enam ei kirjuta. Annakas!

9 comments:

  1. Heips!

    Leidsin ka teie blogi üles ja panin favorites-i alla. Hoian pöialt ja loodan, et ülekanded teie seiklustest ikka jätkuvad.
    Olge siis tublid ja ravige end eestlaslikult - villud jalga ja küüslauku meega, törts viina ka muidugi :)

    Olge tublid,
    tervitades
    Ain

    ReplyDelete
  2. Mina hoian ka teile pöialt ning loen meelsasti teie toredaid sissekandeid:)

    Olge terved ja lõbutsege!

    PS! Brit tervita kraanasid ka, üks on isegi su pildile mahtunud:)

    ReplyDelete
  3. hello-hello, tütrikud! jõudsite ennne minu tulekut jalga lasta, sorry, et ei saanud teile kaamerasse lehvitada:) et stiili näha, peate kohalikud poisst~udrukud või tüdrukpoisid üles otsima ja siis snitti võtma:))))

    mmmmuahhhh!!! priidu poolt ka:)

    ReplyDelete
  4. Tere musikesed...Vabandust, et ei ole midagi kirjutanud....aga teie elu ju palju põnevam. Meil, vähemalt minul, kõik sama...see erinevus, et sel nädalal ei tohi isegi normaalselt trenni teha.........Õnneks täna reede ja homme hommik sõidan Lätti veeparki hullama.. see saab vast lõbus olema...
    Nõme on see, et kohe kui te siit Eestist lahkusid, läksid meil ilmad nii külmaks... Üritan ikka lühikeste pükse ja plätudega suve tagasi meelitada, aga eile olin sunnitud keset tööpäeva poodi minema, sukapükse ostma, sest varbad nii hirmsasti laua all külmetasid.....suvi on läbi, pean vist endale tunnistama....
    Teie peale aga mõtlen koguaeg...igal hommikul loodan, et olete oma blogisse miskit lisanud oma järgmise päeva kohta Austraalias. ..nii lahe ikka, et te sinna läksite....

    Mõtetes alati teiega Mann :))))))

    ReplyDelete
  5. Tsauki kallikesed:)
    ärge nüüd pahurdage, see blog on nii uus värk, et kõik pole veel sellest teadlikudki, mina sain ka juhuslikult teada ülleka käest.. hundis on see meil nüüd siin favorite all:D
    ja accounti tegemine ka oli üks takistusterada:P
    tehke ikka ilusti iga päev sissekanne et meie siin põhjapoolusel teaksime mis vilju te seal paradiiisis teispoolmaakera maitsete :)
    ksole!!!
    musidkallid...
    pange siis ässalt igasusustele pähhurhaihustele vastu, brit mõtle ikka selle seagripi peale ka... kasvõi poolminutit päevas...
    oeh, mul ei kuku ikka üldse naljad välja:P :P :P
    tehke pilte nüüüd ka palju palju ka kütke siia üles.. ja jaaaa
    ma nüüd lõpetan, olen tööl. päevaprae ralli.. oioioi.

    ReplyDelete
  6. Musikesed!

    Kirjutasin juba hirmus pika kirja ära aga siis selgus, et mul ei ole accounti. Meie jälgime kogu perega, mis toimub. Mia küsib, millal õde koju tuleb ja millal pildikaameraga saab rääkida (skype siis). Tahaks kommentaarida ja küsida palju aga see pole teistele jälgijatele huvitav.
    Olge tublid!

    ReplyDelete
  7. Ma ei saa väga midagi mõistlikku kirjutada, mul töötab ainult 20% ajumahust:D (lõpukuudel pidavat nii juhtuma). Ja no ausõna, reaalselt on tunda, et mingi nupp on väljas.
    Aga meil - mul, Martinil, ja sellel, kes mind jalgadega ribidessse taob:), läheb kenasti. Ega mingeid suuri uudiseid veel ju pole ka, alles te läksite. Elu kulgeb trajektooril kool-kodu-kool-kodu. Varsti hakkangi hoolega joonestama. See on hull värk minusuguse püsimatu plähmerdise jaoks.
    Aga pidage ikka oma blogi ilusasti edasi, ma kogu aeg vaatan ja loen ja hirmus huvitav on ju.
    Olge tublid (nii kui nii olete), ravige ennast ilusasti terveks, tundke rõõmu ja olge mõnusad.
    Kallikallikallikalli,
    Margit

    ReplyDelete