Saturday, September 19, 2009




Jõudsime siis omadega Kings Crossi, mis siis on Sydney niiöelda punaste laternate piirkond. Palju stripiklubisid aga samas palju pubisid, klubisid, öiseid söögikohtasid. Peamiselt siiski nooremale publikule, selliseid meieealisi beibesid oli seal hordide viisi – kokkuvõtlikult selline mõnus turistikas!

Meil oli ikka lõbus, kuigi mina (al) tahtsin varem koju minna, mis oli nii 4 ajal hommikul. Sellest tuli väike lahkarvamus ja veidikene maad kõndisime koju vaikides, aga pärast oli jälle kõik hästi ja saime korralikult välja magada ka. Alkoholi tee peale kaasa osta polnud võimalik, seega sai pika jalutamisega (40minti), pitsa ja apelsinimahlaga peo ajal joodud alkoholi kenasti kehast välja ajada!

Brituga leidsime endale koheselt ka lemmik baaripoisi, kellele jotsi ja silma sai visatud! Klubis olles vahtisimegi suurema osa ajast baarileti ääres, et kuidas see baarielu siin Austraalias siis ikka käib: jotsi nüüd üleliia palju ei visata, vett saab tasuta(kraani-/püstolivesi), beibed on ikka beibed ja turistid on ikka turistid – ühesõnaga nagu igal pool mujal maailmaski.

Harjumatu on muidugi, et siidrid, õlled lastakse kraanist triiki täis aga õllealused pole nüüd üleliia popid. Klaasid on märjad ja kleepuvad, alkoholist nõretav lett tõmmatakse mõne aja tagant niiske kaltsuga üle, kõik paistavad rahul olevat!

No comments:

Post a Comment