Thursday, September 17, 2009




Mjau kallikesed!

Eile, seega kolmapäeval käisime siis esimest korda nii öelda ”inimeste seas” :D! Neli korrust allpool olevas väikeses kohalikus klubis – tundub nii, et siia Side Bar’i kogunevad meie, ümberkaudsete hostelite ja ka niisama kohalikud väikest drinki ja tantsu tegema! Lõbus oli!

Emmed ärge nüüd üle muretsega, nii hull see haigus ka pole, lihtsalt pea käib veits ringi ja kurk on valus – söön käsimüügis olevaid kurgulutsukaid ja usun, et varsti on kõik hästi!

Täna siis neljapäev(17.09.2009) oli meil turistikas, tipa tapa jalutasime Sydney Ooperimaja juurde. 16325 sammu tegime täna! Sõime üle väga pika aja värsket salatit mm nii hea oli, värske ja mõnus ja tervislik! Väga ilus ilm oli ka, päike säras ja vähemalt +25C!

Tänaval on meid kahekesi peatatud juba 2 korda jutuga oo teil on nii ilusad soengud. Muidugi tuli välja, et nad tahtsid meile midagi müüa, aga tore ikkagi!

Telefon peaks nüüd töötama: mobiililt proovige lihtsalt 0421555929, kui tavatelefonilt siis ma täpselt ei teagi, 00/+ 61 on riigi kood.

NB: Brit ostis täna endale kaks paari beibesusse – ilusad on! Vabanduseks tõi ta kuna plätud läksid katki

2 comments:

  1. jejeje...ma sain ka nyyd aru mismoodi siin kommenteerida saab!!! ja mina olen ka teiega! hakkan nüüd koguaeg kommenteerima:D musid kallid..

    ReplyDelete