Wednesday, September 15, 2010

Great Barrier Reef

Oma viimase päeva (13.09.2010) Austraalias veetsime maailmakuulsal Great Barrier Reefil(loe: Suur Vallrahk). Käisime snorgeldamas, sukeldumise jaoks olen mina isiklikult veel argpüks! Nii ilus ja värviline – uskumatu, et see on elus loodus – tundub, nagu 80ndate neoondiscolt välja lõigatud maailm. Briti esimene kord snorgeldamisel läks väga edukalt, eks ikka alguses oli veidikene ebamugav ja veider aga kui nõksu kätte saime läks kõik vahvalt. Veealust kaamerat meil kahjuks ei ole, nii et kõik püüdsime jätta mälupildile.

Korallrahu asub rannikult kiire katamaraaniga kuskil tunni, pooleteise kaugusel – nii et seda luksust siin Austraalias pole, et pane rannas mask pähe ja hakka aga snorgeldama. Hulpisime kahes erinevas sihtkohas, nägime ära kõik värvilised Kalapoeg Nemo multifilmikangelased, lisaks veel kilpkonn ja Stingray (loe: rai) – see viimane on ju sama elukas, kes kurikuulsale Austraalia krokodilliküti Steve Irwin'ile lõpu peale tegi.

Me mõlemad jäime väga rahule, Brit põletas pealae ära ja mõlemad saime endale kauni kalipsopäevituse tagajalgadele.

Õhtul pakkisime asjad, jätsime veel hunniku hilpe maha ja helistasime emmedele, et nad ei muretseks. Hiljem mukkisime ennast ülesse ja käisime viimasel joogil, et ametlikult olla valmis selleks korraks Austraaliast lahkuma!

No comments:

Post a Comment